woensdag 23 oktober 2013

16 Oktober (3de naaicafé)

Om 19u was het weer zover. 3de naaicafé en we hadden er veel zin in.
Ruth en ik kwamen er als eerste aan en Vanessa was ook al onderweg :-)  een paar minuutjes later was Marina er ook al :-) 
Er werd direct uitgepakt en er in gevlogen.
Vanessa hield zich bezig met het uittekenen van patronen.  Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

 
 
De kindjes van sommige van onze leden hadden kaboutermutsen nodig voor het grootouderfeest dus ontfermden ze zich tijdens dit naaicafé over de mutsen.
Katrien, Katarina, Helga, Melina en Wendy (welkom trouwens ;-) )  maakten dus heel de avond schattige kaboutermutsjes, die Katarina natuurlijk ook eventjes showde.


(rarara wie verstopt zich achter deze muts ;-) )

 
 
 
Ruth had een nieuwe pop gehaakt.  Een paard.  Wat een prachtige creatie weer.  Wie haar spulletjes eens in het echt wil zien kan altijd dit weekend (26 en 27 oktober 2013) een bezoekje brengen op haar standje tijdens de Bonte Fabriek te Sint-Niklaas

 


Marina en ik gingen deze keer voor een Finchtas. 


De mijne heb ik de dag nadien moeten afwerken want het was een cadeautje voor een vriendinneke voor mijn oudste dochtertje dus het kon niet wachten tot ons volgende naaicafé. 
foto van mijn tas zie je hieronder.  Het vriendinnetje was heel blij :-)

 
 
We hebben trouwens ook besloten dat er een extra naaicafé komt op 30 oktober :-)  Een moment van ontspanning voor de mama's  tijdens de herfstvakantie. 


1 opmerking: